Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: GA TERAKHIR 2011 CIK MAY

GA TERAKHIR 2011 CIK MAY

ila | Friday, December 16, 2011 | 1Comments |
klik sini utk join

syarat-syarat untuk join ga ini ialah

  • menjadi follower kepada blog comot ini...dan LIKE fan page INI
  • Copy banner kartun muslimah comel kat atas ni..dan WAJIB link kan banner tu kat entry ini.
  • Tajuk entry adalah "GA TERAKHIR 2011 CIK MAY"
  • Dalam entry korang tu, cite la pe azam tahun 2011 korang yang dah tercapai.nak jugak tau..;)
  • GA ni akan berakhir pada 30hb Dis iaitu hujung tahun 2011.

    sekejap aje dah bulan 12.2011 dah nak meninggalkan kita.cik May pon dah buat Ga YANG TERAKHIR. Ada jugak join GA dari CIK MAY  dan blogger lain tapi tak pernah dapat pon.eheh.kecian kan.kalau join reramai makin bertambah hadiah.jum la join.smge cik may dimurahkan rezki yer.


    cerita mengenai Azam 2011 pertama sekali ialah nak belajar bersungguh-sungguh disebabkan tahun nie iLa menduduki SPM .Hasilnya tak tahu lagi ,tunggu result spm tahun depan la.

    Azam yang seterusnya nak jadi yang lebih baik daripada sebelum ini.Tapi yang nie tak pasti la samaada baik ke tidak.Orang lain jela yang nampak kita berubah ke tidak.

    Azam  yang telah tercapai ialah memiliki handphone baru iaitu nokia c3 jer.Cukuplah sebagai seorang pelajarkan.2011 teringin sangat nak pakai c3.Pastu mintak la ayah.ayah cakap kalau result periksa setengah tahun ok baru dapat.Dapat result setengah tahun ok la jugak then dapat la C3 yang diidamkan,

    Azam yang perlu dibawa lagi sehingga ke 2012 ialah nak berat badan 50KG.Ada dalam 3 kg lagi kene turunkan.nampak nyer terpikul lagi azam nie hingga ke 2012.




1 comment:

CIK MAY said...

thanx for join ye dear...;)

Kotak Chitchat