Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: malunya

malunya

ila | Monday, August 22, 2011 | 8Comments |
Salam ramadhan.hari nie hari isnin seperti biasa penat yang melampau.balik sekolah kol 3.45 terus pergi tuisyen  dengan baju sekolah sampai pukul 5 setengah petang then baru mandi dan mengahadap leppy.



1.first of all sorry sebab terpanggil   bulat itu circle sis.sampai dia buat entry ,,ouhh malu i.hahah.sorry la mungkin salah taip.takdelah kaitan muka macam perempuan atau pon tagline bulatitucircle macam perempuan.
mungkin sebab saya nie selalu coment dekat blog perempuan dah terbiasa guna perkataan "sis" tu.
sorry yer bro ape tah nama dia saya tak tahu sebab semalam 1st time kot komen blog dia.terharu la jugak ada orang buat entry pasal aku.terima kasih la mungkin lepas nie saya akan lebih berhati-hati dalam coment blog orang.

2.Pra-trial sejarah .kenapa tah PPD tu nak pra2 trial segala kan.terus aje la trial lepas raya.ok markah untuk 57%je,kalau sejarah aku pernah dapat 83 A  sebelum nie .sekarang C+.kalau B+ pon ok la sikit ann .malu beb.sejak bile aku minat sejarah?sejak form 5 la.cikgu hensem..haha.Cikgu pon tanya kenapa menurun sangat.aku pon tiada jawapan.lepas nie kene study more and more.higest mark mesti la Cik S.dia tu peminat setia cikgu sejarah mesti lah dia nak tunjuk yang terbaik kan.
gedik betol kan...

8 comments:

ainaa said...

haha. suke sebab cikgu hensem? terbaeklaaaah ;p same lah kite ^^

Amirah Suhana said...

sama laa..haahaha

EnciK AxixOu said...

jgn la cm 2 kak . sy xde hal la . agak2 comel gk r ea gambo sy 2 kn smpai ingt sy pompuan .hahahahahha . skung dh tuko name n gambo lain . siaap letak Encik lg..hehehehee

muhamad hanif said...

Err,

selamat ber"espiem" yaa.



lalalalallla.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hehhe..sbr jela yer dik..

p/s: ahakz..rinduke??lalalal.

Princess Feyqa said...

nak exam dh eh :D gud luck hehe

asfira aminuddin said...

haha comel je babe! i pun akan gigih belajar kalo cikgu yg mengajar tu hensemmm! good luck babe :)

syakey said...

slalu tdo dlm klas sejarah. -__- haha. sejarah mmg kena cikgu menarik,kalau hensem mmg extragavanza lahhh

XD

Kotak Chitchat