Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: There are no perfect fathers

There are no perfect fathers

ila | Saturday, August 20, 2011 | 4Comments |
Salam ramadhan.baru balik dari Plaza Angsana.bulan puasa nie je dah 2 kali pergi shopping dekat Angsana.tak tau la my dad suka sangat berbelanja raya dekat sana.dah la ramai orang . dah macam sardin dah plaza angsana tu..nie last shopping.lepas nie dah malas nk shopping-shopping sebab saya nie bukannya suka shopping.huhu

to the point la .u all dah tengok tak video nie?sedih kan.1st time tengok meleleh air mata.taktau la kenapa lately nie mudah sangat nk menangis




hargailah bapa anda.kalau anda dah takda bapa selalu lah berdoa untuknya.
iluvmyparents.

4 comments:

LyNn AnaLya said...

sedih sgt video ni..
hargailah abah kita seadanya..
i love my dad ;)

ABU said...

sedih tau..kita dah tak de bapa..:(

ila said...

feel sorry to abu

muhamad hanif said...

kenapa mesti sedih ni.



ummph.

Kotak Chitchat