Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: larian 1 Malaysia

larian 1 Malaysia

ila | Friday, July 01, 2011 | 3Comments |

assalamualaikom.esok akan diadakan larian 1 Malaysia bagi semua pelajar-pelajar sekolah  selamat lah berlari.aku nie dah la tak minat sukan tapi terpaksa la untuk datang .sure aku takan lari hanya berjalan sahaja.
sebab aku dengan kawan-kawan memang dah berpakat takan lari punya la.

kitorang nie dah macam pelarian la pulak,lagi-lagi orang Johor dengan larian Mahkota Johor la.memang asek berlari sahaja la.sekolaha aku akan lari lebih kurang 2 kilometer.

sasaran penyertaan melebihi 4 juta peserta di seluruh negara akan menjadi catatan dalam Malaysia Book of Record ( MBOR ) bagi kategori larian terbesar.


jadi kita sebagai pelajar sekolah nie sokong aja lah program yang telah dianjurkan oleh pihak kerajaan.
tambahan pula dapat sijil.itu yang berharga kan.


kiranya pada pukul 7.45 minit pagi ramai lah orang yang tengah berlari-lari ea.

majulah sukan untuk negara


____________________________
tukar topik



hari ini imam muda minggu akhir.hopefully Imam muda Nazrul menang bukan bukan sebab dia orang Johor jugak tapi dia memang berbakat.tapi IM hassan pon tak kurang hebatnya.



Kotak Chitchat