Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: hari sukan

hari sukan

ila | Sunday, July 03, 2011 | 7Comments |
tahun nie hari sukan yang terakhir la aku di sekolah ku ini.sebab kalau kata nak sambung form 6 sekolah aku tak de form six jadi aku nikmati je la hari sukan nie dengan penuh kenikmatan(ayat takk bole bla)

ok kalau korang nak tahu 30 Jun hari Khamis dari pagi sampai ke petang hujan ajer.tapi tak hujan lepat la hujan gerimis non-stop.

nak taknak terpaksa berbasah kuyup la kitorang semua.

pertandingan kawat macam biasaah semua rumah sukan nak buat yang terbaik.jom layan gambar nie


nie budak rumah merah

nie rumah kuning siap dengan moskot lagi.

moskot yang bear tu adika.fir andhika .andhika tau je la memang tak reti duduk diam

rumah biru konon ade princess la

nampak tak padang lecak.tapi mase nie belum hujan lagi.abis aje pebarisan terus hujan





time nie nak amik gambar belon terbang.bukan aiman afiq(baju merah)or Cikgu Raja


tengokk baju dye.tak heran la sebab memang semua warga sekolah bermain hujan.
yang pegang payung tu abes aje acare dye ,dye mandi





7 comments:

-:Misz ayiEn:- said...

hari sukan yg meriah untuk tahun terakhir :)

Nur Dania Batrisyia said...

meriah :D WHAOOOOO !

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

rndu lak zaman gini..

besh aje..

aimie said...

WAHHH BESTBYAA sekolahh awak ! :D suka2 ! hee klakar lah yg bear tu ;p

cik ayin said...

tak suka hari sukan..kompem tak datang punya..haha

cik kacak said...

wahh , meriah ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/kerja-last-minute-memang-sengsara.html

Nurhafizah Mohd Noor said...

ada lebah ke tu ? . hehe

Kotak Chitchat