Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: dah mula nak study.

dah mula nak study.

ila | Tuesday, February 01, 2011 | 8Comments |
Assalamualaikom dan salam sejahtera

nampak tak perkataan yang bergerak-gerak dekat atas tu?konon konon nk study la tapi baru siket-siket je.

1:macam mana nak jauhkan diri daripada laptop?
satu hari x bukak laptop rasa macam nafas dah nak terhenti *melebih

start bulan 2 nie dah mula sibuk.dengan tuisyen ,kerja sekolah dan insyaalah akan kurang kan mase untuk awak blog.
-nak siap kan semua kerja sekolah tanpa meniru kawan. 
-sentiasa menyibukkan diri dengan benda-benda yang berfaedah


tips berjaya dalam pelajaran

B- Belajar tanpa jemu 

E
- Elakkan sikap malas 
R- Rajin bertanya 

J
- Jangan mudah putus asa 

A
- Analisis kelemahan diri 

Y
- Yakin anda boleh mengatasinya 

A
- A ? Pasti dalam genggaman!! 


8 comments:

NiK iMaN a.k.a NiCkiLiCouS! said...

huhu..btol2! ^^

unieMARKS :) said...

hhehee , tau takpa . even if tak bukak internet pun nak gak on lappy . heee

stdy smart yaa :)

YaNa said...

study..study...yana pon da start study..good luck yaa...

Aqilah :) said...

fighting akak ! haha .
goodluck untuk segala exam :D

sissyira said...

salam pagi khamis =)

usaha tanpa jemu tau,

tapi kalau tak leh 0n9 seharimemang macam tak leh bernafas kan =)

qlah said...

selamat belajar! :)

ila said...

thanks sume

nelly said...

study betul2 .
=)

Kotak Chitchat