Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

ila | Tuesday, December 06, 2011 | 1Comments |


Hye Assalamualaikum dan Salam sejahtera.ok sape tak kenal blogger femes nisa kay nie kan.first time iLa join GA  dia.saja isi masa lapang.amboi mentah-mentah la dah abis SPM kan banyak pulak masa lapang.

start tertarik dengan blog nisa kay nie selepas tengok video dekat youtube.sis nie comel je.suare dia pon manja-manja n banyak tengok video dia tapi tak pernah coment sebab tak de account youtube.eheh


kenapa kita perlu join GA nie?
-sebab hadiah yang ditawarkan banyak,menarik dan membuatkan sesiapa sahaja tertambat hati.

kalau dapat alhamdullilah.kalau tak dapat tak pe lah rezeki orang lain kan.

nie antara senarai sponsor hadiah. Yang ada button like fb tu sila lah halakan mouse anda dan tekan like yer




kepada sesiapa yang belum like page sis nisa sila like disini - https://www.facebook.com/nisamenaip

kepada sesiapa yang busy sekarang anda ada masa lagi kerana tarikh tutupnya pada 31 disember iaitu hari terakhir dalam tahun 2011 nie.gud luck =)

1 comment:

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Kotak Chitchat