Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: debaran semakin terasa

debaran semakin terasa

ila | Friday, November 04, 2011 | 3Comments |

Assalamualaikum.Salam Aidiladha kepada semua umat Islam.


SPM kawan-kawan saya cakap Sijil Penentu Maut
Cikgu cakap Sijil Paling Mudah
Dan Pihak Kerajaan telah menetapkan Sijil Pelajaran Malaysia.

apa-apa pun mesti la kerajaan yang betul kan?OK spm tinggal bape la sgt
bukan in the corner tapi dah tahap selekoh merbahaya.

persediaan?ermm ok la jugak kod(x sure)

sebenarnya tak sabar nak hadap paper.tak sabar nak keluar dari dewan exam untuk hari terakhir exam.
tapi sedih untuk tinggalkan kawan-kawan.sedih untuk tinggalkan cikgu.

hari nie balik tuisyen terus balik kampung.bestnya.
adakah dah sampai kampung akan belajar??

ermm kepada semua blogger saya minta maaf kalau ade tersakitkan hati ker..ape ker..sorry ea.
doakan saya lulus dengan cemerlang dalam SPM

3 comments:

♥e'in♥ said...

good luck 4 ur spm.. do ur best!

Aisyah Aina said...

wah. budak SPM eh? baru tau..

good luck tau :)

nur farahin binti sulaiman said...

boleh merdeka skit la dik before result kuar..=)

Kotak Chitchat