Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: my trial

my trial

ila | Thursday, September 08, 2011 | 8Comments |
Assalamualaikom.hari nie Trial sejarah.kenapa soalan sejah susah?SUSAH SANGAT. bukan aku tak bace buku.aku bace buku yer.tapi entah la dia nak keluar susah sampai buat tangan aku berpeluh-peluh.kesian kan?


soalan struktur ok lagi.gerakan islah dengan perjanjian aqabah tu boleh jawab.tapi essay entah ape je yang aku tulis dekat kertas.cikgu sorry yer saya tak dapat jawab dengan baik.saya memeningkan kepala cikgu nak tanda.
jangan la jadi sejarah aku failed sejarah sebab aku tak pernah failed sejarah.


balik aje sekolah semua buat status 
klik untuk tumbesaran




Bahasa Malaysia
alhamdullilah bm dapat jawab.soalan takdelah susah sangat.cuba karangan bahagian A ,kebaikan membeli barang buatan Malaysia.isi kurang kot.tak ada idea.tapi bahagian B ok .aku jawab peranan ibu-bapa dalam membentuk masyarakat penyayang.kalau soalan ibu-bapa nie memang kegemaran aku.

Bahasa Inggeris
bahasa inggeris ok-ok je lah.cume essay tu tak tahu lah cikgu nak bagi berapa markah.essay aku biasalah kn?huhu
thanks dekat sir tuisyen.dia cakap tahun nie tahun pertama The Curse.question will be easy like character.sekali betol an karekter keluar.sukee i.

Pendidikan Islam
soalan agak mencabar.tapi alhamdullilah boleh jawab.cume bila hukum tajwid yang mad2 tu memang hentam je arhh.


5 paper to go.

petang nie nak release tension jawab soalan sejarah dengan pergi beraya,







8 comments:

SoLy SoLicious said...

do the best..beat the rest kay :)

ila said...

iNSyaallah.thanks yer

syakey said...

all the best!!

nurhanisah said...

kamu duduk di negeri mne?

ila said...

hanis:johor

Umie Artoqiemie said...

Dulu aku budak pandai sejarah.. belajarlah ngan aku hihihihih,, kalo spm betul2 sejarah senang doe..

teha said...

gudluck trial ! :)

sleeping_maniac90 said...

chaiyok2 hehhe.. tga trial kn??
adk ak pn tga trial skang nih..

Kotak Chitchat