Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: setelah berabad tak update blog

setelah berabad tak update blog

ila | Thursday, June 02, 2011 | 13Comments |
assalamualaikom.wah title tak macam "berabad" pulak.haha .memang busy dengan kehidupan sebagai seorang pelajar.sebelum cuti terlalu busy dengan exam.sekarang busy dengan homework dan nak katamkan semua movie-movie yang terlepas.haha.

eh nak share siket pasal hari guru di sekolah saya.jom layan

gambar dah berabad tapi baru nak upload


orang macam semut kan.haha.sebab campur 2 sesi

guru-guru berbaju biru

tarian daripada pelajar india




tarian daripada pelajar cine

pa

video nie wajib tgk.penat i upload dari fb.hha

pause dulu music dumper

sorry la kalau tersekat-sekat.

korang pecaye hari guru ade persembahan cam ginie?haha
tapi mse nie pengetua sume da bla ar dari sinie

ye la biase nya kan hari guru persembahan pasal jasa guru la ape la..

tapi tahun nie memang menarik la sebab yang conduct pasal ari guru nie sume cikgu baru-baru so diorang bagi aje ape-ape persembahan pon..suke sangat tengok diorang buat shuffle.

kesimpulannya hari guru tahun nie sangat sempoi

video nie full kredit to this guy



13 comments:

mia.lia said...

susah kn jdi student ? -,-

ila said...

yes,,sgt susah.hee

syira slyfix (: said...

sekolah mana ni ?

nawal addina said...

meriah noo .. haha

boy tu hensem -,-

ila said...

yeah plg howt gitu..

amir aizat said...

best kan smbut teachers day kat skolah,huhu

cik siti said...

good job! hahaha.. dah lama x tgok entry sal sekolah. haha :)

ila said...

aah,mesti la

nelly said...

best !!
=)

aidabeelicious said...

hye asilah :)
mana ada, kalau sempat aida follow up jugak :) saje ah tu nak manje-manje. muahh siket :B

aidabeelicious said...

hye asilah :)
mana ada, kalau sempat aida follow up jugak :) saje ah tu nak manje-manje. muahh siket :B

aqilah mazalan said...

tk dpt lah tgk vid tuh? -.-

ila said...

ykeR?URMM?

Kotak Chitchat