Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: kene rotan dengan cikgu sebab plan and evaluation

kene rotan dengan cikgu sebab plan and evaluation

ila | Friday, April 22, 2011 | 3Comments |
lama dah tak kene rotan dengan cikgu so bile kene rotan tu agak jakun la jugak.
hahah sampai jakun 

kene rotan mesti la ada sebab kan .sebab tak siap kerja math.plan and evaluation tu.
bukan nya saja-saja aku tanak siap kan kerja tu sebab tak tahu la.

hari isnin dan hari selasa tak datang sekolah sebab demam.masa tu la cikgu ajar chapter tu.
so aku memang la tak tahu apa-apa.

rabu cikgu tak masuk kelas.
khamis cikgu bagi kerja belambak-lambak dan jumaaat tibe-tibe cikgu nak tengok pulak.


kalau cakap dengan cikgu tak datang mesti la cikgu cakap itu alasan hape la.
so terima aje la.chapter nie budak-budak laki semua memang terer la.
diorang je yang siap dulu.
tapi tak malu la sebab ramai giler yang tak siap lebih daripada 20 orang.

form 4 sekali pon x pernah kene rotan.form 5 nie baru 1st time la.huhu

tadi pergi rumah cIKGU hALIMAH.
jiran sebelah ajer.

dia tu cikgu lukisan kejuruteraan so mintak dia ajakan.
rupa nya bab nie senang ajer.tade la susah mane.
inshaallah lepas nie banyak mana soalan pon akan ku cuba siapkan.

p/s:aku terpilih pergi sekolah SMK kota puteri 2.ade seminar.malas nya nak bangun pagi hari sabtu




3 comments:

nelly said...

Sebut pasal rotan , selalu kena rotan sebab pemalas nak siapkan kerja sekolah .dulu la ..
eh2 , ada IM ya ? maaf .tak perasan kot ..
:)

LAILA NASIR said...

blaja chapter ni kene byk imagine skit...hehe...best taw chapter ni...sape yg blaja LK mmg kbykn boleh jwb..good luck spm :)

misluvcoklat said...

bab ni senang dpt marks.
tp mls nak lukis.
hik3 :D
btw, gud luck spm :)

Kotak Chitchat