Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: semua nya first time(takut)

semua nya first time(takut)

ila | Saturday, March 12, 2011 | 9Comments |

hari nie first time pergi shopping seorang-sorang.korang pernah ker?
ok turun je bas ke OMEGA CENTRE singgah plaza pelangi.survey2 mana la tahu ade tempat sembahyang.
ok memang ade.ye la aku naik bas pukol 1.20 sampai 2syen kol 1.45 ,
so x sempat la nak sembahyang.

hurm bila ade surau boleh la sembahyang dulu lepas nie.first time jalan dekat shopping complex sorang2 tau.
haha,cian aku.

ari nie kereta mak aku hanta servis,so balik turun dari perhentian bas jalan kaki la.
sebenarnya x de hal,sebab bukan nya jauh sangat.tapi sebelum nie mak aku yang berkeras nak amik,so aku x kesah la.x payah kua kan peluh.

ok bile tengah jalan2 nie ade sorang lelaki india naik motor.
pastu dye tanya aku  dye selow kan motor dye.

lelaki india yang cm sial: adek,adek tahu tak dekat sini ade rumah perempuan arab?
aku pelik gile setahu aku mana ade orang arab kat area rumah aku.
aku da mula mngesyaki sesuatu la.

aku:ouh,sorry saya tak tahu.
aku dah mula takut la jugak,tp tempat tu x de la sunyi sangat ade orang-orang juga

lelaki india yang cm sial:kalau ade nampak cakap abang cari dye,sebab abg da kongkeng sgt.

aku teringat aku pernah jumpa perkataan "kongkeng sampai mati" dekat tandas awam
aku siap tanya alin ag,kongkeng tu ape?
dye cakap perkataan lucah .

aku terus jalan ar laju2 memang da takut,pastu dye 

tolong la sebab k***k abg da panjang sgt nie.

masa tu ALLAH  je yang tau cam ne perasaan aku.pastu laki india tu pon dah jalan.

alhamdullilah aku x ape2.aku ingat agi mak aku cakap sebelum keluar rumah baca ayat kursi dulu.

p/s:patut la selama nie bapak aku bukan main susah lagi nak bagi aku pergi mana2.








9 comments:

Jeely jelly said...

uish ! kalau saye dah berlari kot.. tp kang, kalau lari takot dye kejar plak kan... huhu.. mesti nk gugur jantung time tu -.-

mia.lia said...

ok...mmg mcm sial..hahaha

ila said...

haha..tu la pasal

misluvcoklat said...

astaga ,
bhya betull..
dah la india plak tu =.=
euww ..
pas ni jgn jln sorg dah...

Amirrah Zawani said...

ya Allah, takutnya kalo jd camtu.. tp nasib baik laki tu cakap je tp tak wat pape.. lain kali jgn jln sorang dah k.. bahaya..

Aqilah :) said...

damnn , sial gilaa . fuhh nasib baik selamat .
takut gilaa kalau kena macam tu ~

Fanna Roslan said...

OMG! Kongajo bebenoh laki india tuuuu!!

Kalu i, i da lari pecut 200 meter. HAHA!

~Chocolate Strawberry~ said...

pergh...bhayenyer...nmpknyer pmpn mlayu skang mmg kene blaja seni mmperthankan diri...law pape jdi leh bg penerajang jer kat india tuh....huhu....dunia dah xselamat....

asma :) said...

Hoho mmg menakutkan. Gua pnh lalui bende yg sme ble ternampak laki kencing tepi jln. Lpstu dy ikut je. Haha time tu dah rse nk nges :)

Kotak Chitchat