Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: jom dengar misteri jam 12

jom dengar misteri jam 12

ila | Thursday, March 17, 2011 | 8Comments |
Assalamualikom.
lama kan x update blog.selalu on9 saja.sekarang nie baru berkesempatan nak bw.
cuti sekolah sekejap aje.jalan-jalan Pahang dan dah nak naik sekolah.

ok lah berbalik pada tajuk asal.sebenarnya iLa nak ajak dengar rancangan ini.
terutama kepada penduduk johor la.sebab nie siaran  radio Singapura

sebab kitorang dekat sinie dapat siaran ria 89.7fm

kalau  u all nak lepak or bace n3 dekat sinie pon bole jugak mj12


setiap hari isnin sampai jumaat dari kol 12 tengah malam.

iLa dengar biasanya cuti sekolah atau kalau tido lambat aje.

nak test dengar kat youtube pon bole juga,
search je misteri jam 12.

kalau korang ade kisah2 misteri korang boleh la share sekali ok

p/s:maket kan mj12

8 comments:

nur ifzah said...

hari tuh memang ada dengar sal misteri jam 12 nihh . huh ! memang takut laa . HAHA

ila said...

seram an..,hhe

nur ifzah said...

memang seram pom ! hee ~
tanak dengar kalu sorang3 ! HAHA

mia.lia said...

bez ke..xpena dgr..hehe

✿....rossa alina....✿ said...

huishhh..x mo le dengar seram2..seminggu tido xtutup lampu kang.. ;p

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

lama gila tak dengar radio..cem best jek..kat utube ade eh...

nelly said...

Seram ...

Nurhafizah p i j a said...

dengar malam2 bru ada feel. haha

Kotak Chitchat