Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: larian mahkota

larian mahkota

ila | Saturday, February 12, 2011 | 8Comments |
Assalamualaikom.
hari nie happy sangat.kenapa ea?entah la.
mula-mula beria-ia malas nk pergi larian mahkota tu.
tapi dah kat sane mmg best n sempoi.

sebab seronok dan x de la lari.
hanya berjalan.
jalan-jalan pon dapat sumbangkan mata untuk rumah sukan tau.

mula-mula seperti biasalah senaman aerobik sume tu


seluar putih yang tengah berdiri tu boyfriend saya eah.

dye bukan saja pandai dalam kelas,malah lari kuad aw.
cukup pakej.hwa2

suda memulakan misi


jom larii!!
keluar dari sekolah

cikgu sesi petang nie beria.
x pernah nampak.1st time.

cikgu membuat penjualan.

opss cikgu sesi ptg nie lagii..
tgk muka dye.
macam pelajar2 sangat kan.?

dalam kesibukkan orang lain berlari tiba-tiba ade student nie buad kerja math dengan Puan Ng.
sangat pelik


lepas lari semua balik..
ape lagi lepak taman tempat biasa.

muka saya x bole bla lagi..

fara si lesug pipit.

________________________________

hari ini kelas pertama dekat pusat tuisyen omega..
kelas dye best.maklum la tempat yang agak standard.
sebab sebelum nie pergi tution yang baisa-biasa je.

nie pusat tution paling famous kat Jb,.
(bukan berlagak tau.cume jakon)

TAPI kan....
unexpected thing berlaku.
ermmm

to be continued in next enrty



8 comments:

Nurhafizah p i j a said...

aktviti menyihatkn bdan neh ;D

ila said...

aah

rossoneri said...

kita plg xsuka aktiviti ni waktu sekolah haha

ila said...

x ske ea?haha

aliza said...

kalu time sekolah dulu suke join aktiviti camnie.best. :)

nurul asyiqin said...

penat tp best.

Cik Zatie !xora said...

xsuke arhhh..coz malas...ngee~

Cik Zatie !xora said...

camat maulisur rasul jugak!!

Kotak Chitchat