Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: hafalan shalat delisa

hafalan shalat delisa

ila | Monday, February 06, 2012 | 4Comments |

da tengok belum movie nie?

pada mulanya aku tak da lah nak tengok sangat cerita nie.tapi memandangkan adik aku dah beli dekat Astro first jadi tengok je la.

kebetulan cousin aku pulak datang jadi kitorang tengok cite nie ramai-ramai.

tau kan cite nie pasal ape? aku boleh cakap pasal kene khusyuk dalam solat.memang ramai orang yang solat tapi tak ramai yang betul-betul khusyuk ketika solat.

 cite nie sedih , sebab masa tsunami melanda delisa tu kehilangan semua ahli keluarganya kecuali ayah dia je yang outstation.

cite nie sesuai untuk seisi keluarga.Atok aku pon layan cite nie jugak tau..

bile ingat-ingat balik banyak movie indonesia yang berbentuk Islamic seperti ketika cinta bertasbih,ayat-ayat cinta dan banyak lagi kot.

4 comments:

Nurul Erlysa said...

Saya baca novel dia dulu~Sebenarnya novel dia SUPERFEBB lagi tau~Awak patut baca novel dia juga :) My Fav...

akuamir said...

erm,, nie bukan movie kan?? minat movie la,,hehe

Anak Munsyi said...

Alaa bestnya cite tuu tgok iklan. fyqa tak tgok lagi but teringin nak tgok .

Atototo, nak link blog awk dlm bloglist fyqa tak? Jum join segmen FYQA. PEACE ;P

A retarded kitty said...

aku tengok iklan cerita ni memang best belum lagi tengok cerita dia

Kotak Chitchat