Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: biar mimpi sampai ke bintang

biar mimpi sampai ke bintang

ila | Thursday, December 22, 2011 | 9Comments |

korang tengok tak cerita nie?so sweet kan.

sebenarnya aku tak sabar nak tengok cite nie sebab iklan dia dah ditayangkan 1 bulan awal dekat astro ria kan?

kalau yang tak dapat tengok jangan risau.sebab astro kan ulang tayang beratus kali.

aku tengok cerita nie bukan pasal minat dekat Randy tapi aku nie peminat Elfira Loy.dia comell kan?
sangat comel.

eh kepada student skola aku yg 28 orang dapat 8A tu tahniah yer.
kepada adik-adik bloger yang lain jugak .

yang tak dapat result cemerlang tu rilek2 la sebab SPM  ade lagi.jangan frust-frust ok.chillex saje

9 comments:

azie.iya said...

nak tgk jugakk

Original CikTeddy said...

minat elfira jugak!

Sab said...

jelos tengok elfira berlakon dengan randy pangalila ;)

CekbOlat-bOlat said...

oh.. smlm.. cekbolat tak tgok hbes.. brebut ngn babah nk tgok movie HBO.. -_-"

Nurrul said...

hehe ,, Nurrul minat Randy Pangalila :)
huhuhu... crite related mcm muka buku punya lagu lah... :)

Nur Nazihah said...

jealous tgok diorang . hee :D

Balqis Azhar said...

tq ya wish.
part yg
"adik adik blogger"

haha..masheh <3

kim heeruul said...

adik gua suka tgk.

محمد رازيق said...

wah, teringat lak dulu mase amik rwsult pmr.. hehe.. salm knal.. free2, jmput singgah blog.

Kotak Chitchat