Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: ponteng sekolah

ponteng sekolah

ila | Wednesday, October 05, 2011 | 6Comments |
Hari nie saje tak nak pergi sekolah. Full je bulan 9 pergi sekolah,jadi bulan sepuluh nie boleh la lopong-lopong sikit kehadiran

Semalam pergi sekolah hanya subjek pendidikan Islan sahaja yang belajar.Selebihnya buat kerja sendiri iaitu mengumpat,mengutuk orang bermain dan sebagainya.Ada jugak lah amik buku dan belajar sikit-sikit dan Yang tak tahu tanya orang. Cikgu-cikgu ramai yang sibuk dengan peperiksaan PMR.kesian kitorang budak SPM nie diabaikan sekejap


Seperti yang sedia maklu telefon bimbit dilarang bawak ke sekola,tapi semalam bawak aje. Sekolah aku kalau cikgu rampas handphone 
 -handphone tu akan dipenjara sampai mak bapak datang
-hukaman rotan sampai sakit





aku kan camera shy.paham2 je lah.nie tengah bace skema jawapan sejarah


hotest couple in my class.
diorang nie couple kod.tapi macam tanak mengaku.

lua sekolah

dia nie bawak kura-kura pergi sekolah.nasib baik tak mati kura-kura nie kitorang kerjakan.

kata-kata terakhir : sibuk bergembira sebelum tamat zaman persekolahan







6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amoboi..sonok kamu ea dik..heheh..

ckgu bz jap..

p/s: xpe,t kamu leh try wat bloglist plak..

Fatin Farhana Binti Ramli said...

ade cikgu sekodang blog kamu ni dik .. HAHA

zOeY zAu YaH said...

amoih mentang2 cikgu bz dgn pmr haha..

Cik Anita said...

bawak kura2 g sekolah?? ayoyoyo..

Umie Artoqiemie said...

kawan kau bawak natang gi class? ahhaha.. ohsem..yang hotest kapel tu belajar ke? fuyoo rajinnya, kalo aku takdak cikgu dalam class dulu.. pi kacau bebudak block sebelah.

MiMiEy :) said...

hahaha, aku takut nak bawak henset .
sebab cikgu disiplin selalu tau je bila ada bdk bwk enset.
hahaha

Kotak Chitchat