Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: bengang saje

bengang saje

ila | Monday, October 03, 2011 | 3Comments |
Salam.
 sedar tak sedar dah seminggu trial habis.Bila trial habis nie rasa macam separuh merdeka. Separuh je kod takdelah banyak mana.

result kelas aku semua dah dapat.Bila dapat kertas ada yang gembira ,muka ketat dan muka poyo.(tau ke muke poyo tu cm ne)

Muka Poyo tu macam result dia ok ke tak ok ker selamba ajer.tak kisah.tak amik peduli. Itu mengikut tafsiran Cikgu aku la sebab muka poyo tu baru ari nie aku dengar.

bila la nak capai.


bila la nak capai A+.satu  subjek pon takde A+. dan satu subjek pon takde A-. maknaya A je la.

aku dapat 3 A jer.maklum la budak tak berapa nak rajin dengan buku.
Bahasa Melayu dan Pendidikan Islam seperti biasa aku concer. Math 84 je.highest 100.

yang lain, 4 B campur-campur  la B+ dan B sahaja. 1C dan D. sila jangan tanya D dan  C  tu subjek ape.

kelas aku straight's A's  2 Orang je kod.kelas 5SN1 tujuh ke lapan orang. 

Tinggal 40 hari je untuk menduduki SPM sebenar

stratergi untuk meduduki SPM ,saya akan berkawan rapat dengan buku.
Gunakan masa saat yang ada untuk menelaah sebelum berjumpa dengan kertas peperiksaan sebenar

adik-adik yang bakal menduduki PMR .gud luck









3 comments:

Kasih Kita said...

SPM ni serius penting. Even dah ada PHD pun, bila kita kerja sijil SPM juga yang penting. Pulun habis2. Akak dulu pun trial dapat 2 a yg lain mmg teruk siap dapat fail lg. Alhamdulilah, berkat buat past-exam sampai nak termuntah akak dapat 5A1, 2A2, 1b dan 1 c. Work smart don't work hard k. Gudluck :)

Kasih Kita said...

SPM ni serius penting. Even dah ada PHD pun, bila kita kerja sijil SPM juga yang penting. Pulun habis2. Akak dulu pun trial dapat 2 a yg lain mmg teruk siap dapat fail lg. Alhamdulilah, berkat buat past-exam sampai nak termuntah akak dapat 5A1, 2A2, 1b dan 1 c. Work smart don't work hard k. Gudluck :)

ila said...

insyaAllah.terima kasih akk ats nasihatnya

Kotak Chitchat