Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: trial is over

trial is over

ila | Sunday, September 25, 2011 | 10Comments |

alhamdullilah hari nie last paper.dan percubaan SPM 2011 telah rasminya tamat.waw best nya.tapi last paper membuatkan muka aku macam nie


bukan aku je kod,kebanyakkan student/balik-balik sekolah sakit kepala.nie la sebab nya tak berapa nak study sangat.
lepas nie tunggu result trial terpampang dekat papan kenyataan.

sream+malu= result tah macam ape jerkkk

tinggal lebih kurang sebulan untuk menduduki Sijil Peljaran Malaysia.

nak kurangkan blogging ,facebooking (bole caye ke)

perlulah berkorban siket kan?

untuk adik-adik yang bakal menduduki PMR.wish u luck=)


10 comments:

Miss A said...

comel la header blog nih. anyway thanx bnyk singgah blog aku ngan komen sekali. gudluck utk SPM yg betul2 ye :)

Cik Azizah said...

berkorban la yunk demi ms depan k..lepas exam dah menganggur leh la blogging sampai lebam!

gudluck yayunk!

Finaz Jaafar said...

hihi..nak stress sgt ngn SPM pun xbole jugak dik..so live your life ~ tp jgn lah smpy lupa terus nk stdy kan..=) pnentu masa depan tu.,,gudluck okay ! =)

EnciK AxixOu said...

teruk la muke lau sampai tahap cm 2..

Eyra. said...

Good luck menunggu result Trial SPM ;)

nur adilah said...

best nyer dah habes trial eak:D yeah,next week pmr,thanks for the wish:) SIS,goodluck jugak untuk SPM nanti~

Ungu Violet said...

haha...smpai camtuh skali muka..huhu

stress tuh normal..tp jgn trlampau stress sgt taw....wat cool jek..

InsyaAllah Allah bg jalan...yg penting study smart k...all da bez dear..:)

Syuhadah Azri said...

insyaAllah lulus tu ;)

*rainyscream* said...

Gudluck ila for ur SPM nanti~ :D

Umie Artoqiemie said...

wahhhh.. moga lulus dgn cemerlang ye dik.

Kotak Chitchat