Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: raya sudah habis

raya sudah habis

ila | Friday, September 02, 2011 | 6Comments |

hari ini Jumaat 3 september saya umumkan raya untuk saya telah habis.2 hari dekat kampong ayah sambil beraye dekat rumah sanak saudara yang lain 2 hari lagi dekat kampung ibu.tepat pukol 10.35 malam telah sampai ke rumah.Home Sweet Home~

duit raye korang dah banyak ker?duit raya aku banyakklah jugak.ye la tengok pon budak dah form 5 takkan nak bagi seringgit dua je kan?


2 days left persiapan untuk  trial spm. memandangkan bapak aku cuti sampai hari isnin,mesti la dia nak pergi beraye rumah kawan-kawan dia semua.balik je tadi aku dah cakap "mummy ngn daddy kalau nk pergi beraya pergi la,iLa x nk.iLa nk buat persiapan akhir" cewwah.

Wish me luck ye .abang2 dan kakak2 ada tips2 untuk trial exam tak?kalau ade jemput la share.heheh

kata-kata terakhir: minum air sejuk aje.tekak dah mula terasa sakit.nak cari strepsils

6 comments:

Aisyah Aina said...

wah..cepatnya habis raya ;D

EnciK AxixOu said...

xleh terima kenyataan 2

teha said...

gudluck yee ! :)

shamyheart said...

good luck ya..

berkorban utk masa depan =)

Nurhafizah said...

gud luck yaa for trial =D

Cik Anita said...

good luck oke :)

Kotak Chitchat