Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: Terima Kasih cikgu

Terima Kasih cikgu

ila | Friday, April 08, 2011 | 3Comments |
Salam,penat main badminton tak hilang lagi.tadi balik kitorang igat nak naik terksi aje,tp cikgu Ziham Fatimah dengan murah hati nya ingin menumpang kan kitorang.
MEKASIH cikgu,jasamu dikenang,

nie pulak kisah EN.JOHAN.
guru penolong hem.

Dia nie da tinggalkan sekolah kami.sangat sedih masa dia buat ucapan hari tu,

even cikgu nie x pernah ajar aku ,tapi aku suke care dye yang tegas dan tak pilih kasih.
dye memang garang,mse form 1 mula-mula masuk sekolah nie memang dye terkenal dengan panggilan harimau berantai 

tapi aku  x pernah la masuk bilik dye ke  sebab aku nie kan pelajar baik dekat sekolah

cuma masa nak pindah sekola tu aje la.oke mase tu kan aku nie gatal-gatal mohon sekolah berasrama,lepas tu 2 bulan aje x nak dok asrama la,melalak la.
so aku pindah balik sekolah lama atas nasihat semua.

bila kt sekolah tu cikgu Johan   terangkn la pasal sekolah nie,guru-guru  n ape-ape la
lastly dye cakap sekolah mana-mana pon same ,yang penting pelajar tu sendiri

 cikgu JOhan memang baik la,mase dye buat ucapan perpisahan ari tu rasa cm nak menangis pon ade.

sedeyh babe.


sekarang nie rindu nak dengar cikgu jerit-jerit marah pelajar lelaki yang rambut panjang

dah lama x cakap dengan membe "pehal la c.JOHAN tu bising-bising"?

sebab penolong hem skrg nie memang x pernah bising-bising,cume ucapan dye dekat perhimpunan tu aje berjela-jela.sampai kan pengetua pon kne cakap singkat ajer.


semoga cikgu ceria-ceria je hendak nya dekat sekolah baru

3 comments:

D'ya Marshmello said...

biase laa..d'ya pon penah merasa kehilangan cikgu yang paling d'ya sayang sekali,,

http://miss-dya.blogspot.com

Cik T-pah said...

cikgu mulut bising pon anak murid degil camtu jugekk :D

mrs.sabri said...

memang sedih kan kalau sorang cikgu yg kita sayang tu nak berpindah..

Kotak Chitchat