Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: awak peramah x?

awak peramah x?

ila | Saturday, February 19, 2011 | 7Comments |

assalamualaikom.
hye korang suka makan kek/roti nie x?

mesti suka ann sebab memang sedap.
aku suka yang chocolate tu.

okayh tadi sebelum pergi tution x lapar.so x makan la.
bila dekat tusyen perut kebulur seyh.

so smbil update blog aku makan la kek nie

pergi konon-kononnya nak naik bas...pastu mak aku yang anta.

dengan budak-budak 2syen tu aku still x bape kenal la sangat.

tapi still dalam proses pengenalan.
eh korang bole aja aku x cam ne nk jadi peramah?
ade dak-dak kat situ aku tanye satu dye jawab satu.bukannya nak tanya balik ke ape ker..


aku p0n cam blur-blur la.
memang x best kan kalau x de kawan.kalau ade kawan bole la aku ronggeng plaza pelangi sekali.(niat jHAT)

tapi tadi aku de gak tegor budak skola SSI.

ermm tetiba ade pla budak baru.dari skola aku.
budak cine lelaki 5ST.
SO  aku bebual  ngn dye je..
tp dye p0n da ade membe.

perh tinggal aku je ann.sdeyh2



so kepada korang yang peramah tu..
cam ne nak jadi peramah ea??



7 comments:

Aqilah :) said...

saya bukan orang yang peramah . tssk tssk kadang kadang rasa tak syok sebab tak peramah haha

ciK fLower meLawEr said...

peramah a.k.a byk ckp..huishhhh :)) haqu byk ckp..tp knkdang owang bnci gark :((

ila said...

aah kn..

unieMARKS :) said...

alaa , just buat tak tau jaa , pergi buat buat tanya apa kah . or just introduce urself to em . you need to be more confident actually ;)

ila said...

ermm thanks 4 da advising

mia.lia said...

dlu pramah..skng x :(

M.a.s.u.r.i said...

langkah pertama...senyum...n be yourself...lama2 org akan perasan n kwn ngn kita

Kotak Chitchat