Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: korang x kan paham punya

korang x kan paham punya

ila | Thursday, February 17, 2011 | 3Comments |
Assalmaualaikom.
ok entry nie nak guna *aku bole x?

mesti la bole je kan ..blog aku.hhahha

ok nie just cerita berkaitan dengan dak2 kelas aku.

so korang x paham la..

ok cam nie kalau orang lain nak baik dengan orang lain atau suka dekat kawan kau sendiri asal pula kau nak sebok ea?

kenapa korang tak boleh tengok dye bahagia?
kalau dengan korang pon ade ke korang layan dia cam korang layan kawan2 korang?

so ape salah nya dia nak berkawan dengan lelaki.
cube korang perhatikan dia kawan dengan lelaki._=_ ade x dia tepuk-tampa cam korang?
korang x payah la marah-marah dye.dye pon ade perasaan tau.

aku x back up sesape cume aku kesal je.
kite kan classmate.x best la kalau nak kutuk2 sesame sendiri.

tahun lepas x de pon cam ginie.


konklusinya:i miss 4A 2010





3 comments:

She's retarded said...

chilla la. tak semestinya satu kelas boleh berbaik2
apa ntah punya nasihat
peace!

ila said...

hehe,tape thanks

nelly said...

la .jangan sedih2 ..
senyum ok ..
dunia ..
macam2 ragam ..

Kotak Chitchat