Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: sim card free

sim card free

ila | Monday, January 24, 2011 | 11Comments |
Assalmualaikom.
pertama sekali terima kasih la dekat celcom sebab bagi simcard free dekat sekolah saya hari nie.

mula-mula ingat nak beli goreng pisang/keropok lekor dekat gerai atas tetiba ade seorang promoter celom nie tawar kan bnda ala nie la..

pastu g pondok .dye minta ic.seb baik saya bawak ic photostet.
haha,maklum la budak sekolah!ngee.dapat la simcard percuma.


sebenarnya saya x paham kenapa ramai orang suka hotlink?
walaupon sebelum muncul nya youth club.

masa mula-mula pakai handphone saya guna celcom.lepas tu bila mesej dengan membe-membe semua tak nak reply.diorang kata mahal.
memang mahal kalau hotlink to celcom.
tapi murah tau kalau hotlink to mana2 talian yang lain..



lepas dah x de orang nak balas mesej saya semua*haha
saya tuka la kepada hotlink.


tapi saya tetap percaya bahawa celcom lebih murah daripada hotlink!
anda?

sekarang saya dapat simcard percuma celcom.kawan2 p0n sama,.
so bole la kite guna ramai-ramai nombor celcom okayh.

p/s:SAYA BUKAN PROMOTER CELCOM

11 comments:

nelly said...

nely pernah dapat simkad free dulu .
da bgi orang .
hahaha

miss_neeya said...

yayunk..jangan gune sebarangan..kdg2 die tipu je..

ila said...

yker?

tp da on.
ok je

nurul asyiqin said...

wow..best ye dpt simkad free..

nelly said...

uik ?
ada tipu pula ?

nurul nadya said...

yeahh , celcom lagi murah dari hotlink :)

ila said...

nelly: x tipu la betoll

nurul nadya:yeay ade org sokong

nelly said...

wah .ada juga nak menipu ya . .

sarah abadan said...

saye pernah dpt simcard free from celcom masa tahun 2007, masa tu saye di matrikulasi...sampai skrg saye gune simcard tu coz berbaloi la... :D

Amirrah Zawani said...

dari dulu hingga sekarang setia dgn hotlink :D

ila said...

ehe,.ikut pndapat masing2 la

Kotak Chitchat