Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: back to school

back to school

ila | Monday, December 27, 2010 | 4Comments |

Salam,x sabar sangat nak kembali ke sekolah.
miss SMK t'deja much2.

over roll semua nya da siap tinggal nak jahit lencana je.itu esok ma jahit kan.
tadi beli alat tulis,memang borong untuk last year sekolah nie.

nie pesil box tahun 2011.
mickey mouse.

kebanyakkan beli barang warna biru,sebab saya suka warna biru.
antaranya

daddy cakap saya beli alat tulis banyak,mengalahkan cikgu.
ye ker?banyak2 kan senang siket.kalau hilang 1 x payah pinjam orang lain

nie pen ,pensil n highlight(penting)
mechanical pencil beli 1 je sebab tahun lepas punya still ade lagi.

pen hitam-4
pen biru-4
pen merah-2
pensil kayu -5
highlight -3
pensil tekan2 -1


nie pla 
pemadam-3
pembaris -2
gam-1
gunting-1
ubat pensil-1
correction tape-1

 beli pencil box nie dalam dye dah ade
pensil kayu,pemadam ,pembaris n note book.
alang2 campor je semua


nie barang semua nya,.x de la mengalahkan Cikgu,
mengalahkan pengetua ajer,huhu

barang lebih2 kan senang.nnti kita bole buat pahala lebih sikit sebagai contoh meminjamkan kawan pen merah.
uhhuh

ala perempuan biasa nya memang pensil box penuh.x cam lelaki pergi sekolah bawak 1 batang pen aje.
ishhhh



4 comments:

kanakanak said...

semngat nya nak sekolah

ila said...

haha.
biasa lah

Me NJS said...

jehan pun ska bli bnyak2..apa lgi highlighter..aset trpnting..;)

ila said...

ermm memang,
best kalau bnyk2.haha

Kotak Chitchat