Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: 20/10/2010

20/10/2010

ila | Wednesday, October 20, 2010 | 1Comments |
Salam 1 Malaysia.
20102010
tarikh hari nie.
nothing interesting bout today


bad thing ade la.soalan bI susah la seyh tadi.tercungap2 juga la nak jawab.da la susah lepas tu soalan tak terang ..ape la pejabat daerah buat soalan nie.
aq memeng tension la jugak sebab x dapat jawab dengan baik.
target A tapi kalau dapat B pon da cukup baik la sebab soalan memang susah.semalam Bm  ,1 sekolah cakap senang.,
Bm kalau tak dapat A payah la hidup kan.A+ tu x mungkin la A biase je kot.

sejarah alhamdullilah dapat jawab.baru paper 1.paper 2 minggu depan.
soalan sejarah adalah soalan yang memang tak terang then kene buat correction.adoy tak de kualiti betol la



cikgu Anisa bagi soalan yang bakal keluar paper 2 sejarah.niey yang seronok.bab lain da tak x payah bace.ringan sedikit beban.esok kimia paper 3.so tapayah baca.ahaha,pas tu kalau result bad sedeyh sparuh mati.

agame esko harap2 ustazah bagi soalan yang bakal keluar.tapi ustazah nora beruah la kalau dapat soalan bocor daripada dia.addoy.

agame mesti kene dapat A+.UNTuk final year nie target 4 Atau 5 A je kod.haha.

next week killer paper.will die!






1 comment:

nursaiyidahz said...

gud luck exam nie.
lambat pulak wish.
hehe. :)

Kotak Chitchat