Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: thanks ina

thanks ina

ila | Friday, September 24, 2010 | 1Comments |
assalamualaikom dan SALAM SATU MALAYSIA

THANKS kepada seorang blogger nie ina.dia lah yang tolong baik pulih kan blog saya yang  tak boleh nak tuka background nie.

kan da chumil ciket dengan pink colour.
yang lain tu nanti2 je la baik pulih.jangan "jeles" ye sebab blog saya tak cantik.yer memang tengah merepek.

pasan tak aku guna perkataan "saya".sori ea tak biasa.

dah nak pukol tujuh.nak ikut my mum amik my sis kat tusyen.ermm lame dye x g 2syen ari jumaat.tadi aku anta juga akk aq ke 2syen n nmpk budak 2..BUDAK NER?  ala budak yang bajet giler2 itu la..sape lagi.?

n nampak fatihah.fatihah SMKa 2..ERMM DYE PON 2SYEN KT SNE JUGAK.

nasib baik tak NAMpak manusia yang paling aku x suka itu.
alhamdullilah.kalau nampak dia mesti hati aku akan bertambah sakit dengan kegedikkan dia.

hah..malam nie my dad ajak g makan tempat special.sebab kalau my dad beritahu 1,2 ari sebelumnya mesti tempat 2 tempat special.tapi kalau ttbe dia cakap "da pergi siap2 nak makan nie" ermm 2 mesti tempat2 bse jer..

perut da lapar la jugak.saja tana makan sebab nnti nak makan banyak2

take care sume

1 comment:

Aqila Sarah said...

memang comell belog kamuuu :)

Kotak Chitchat