Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: bosannyer

bosannyer

ila | Sunday, September 19, 2010 | 1Comments |

We were unable to save your template

Please correct the error below, and submit your template again.
Your template could not be parsed as it is not well-formed. Please make sure all XML elements are closed properly.
XML error message: The element type "HEAD" must be terminated by the matching end-tag "".
 
 
gempak giler punya bosan.tengok la blog mcam ape je ean..ari 2 ade lawa la cket blog aq nie..tp skrg??ee geli la..tgk la ari 2 de msalah abes blog di simbah oleh photobucket.ape bnde tah.pas ue aq nk upload skin bwu x boleh.ADE sesape Bole tlg ta?
 
ermm klw tau aja ea..sye nie budak x pandai iT.ble nk upload skin bwu bnde yg kt ats ue kluar..sakit jiwa la..
 
blog x lawa gile2
 
esok dah bermula sesi persekolahan seperti biasa.ada la jugak homework yang aku x siapkan lagi.
 
dush2malas.
 
esok mesti ade assembly kan.malas la nak dengar cikgu2 membebel.tapi rindu jugak kat assembly.
da lama jugak tak de.
disebabkan masalah teknikal seperti percubaan pmr dan spm.
 
dekat 1 bulan juga tak dengar Cik Hajar Norlia Binti Kayat tidak memberi sepatah dua kata kepada warga SMK TAMAN DESA JAYA
 
semua sudah lari dari tajok,lantak la.
tapi tolong la..
 
kepada yang pandai iT 2..saya perlukan khidmat kalian untuk memulihkan blog saya seperti sedia kala.
 
sekian ucapan saya untuk kali ini.
assalamualaikum
 
P/s:Excited perhimpunan esk (ttbe)

1 comment:

alamina said...

ila .. sy salu ambik background kat http://www.glitter-graphics.com .awk pergi kat glitter then click backgroun then pilih mane yg awk suke .. ade ayat macam ni "Copy this HTML code to your (myspace) profile or website:"
awk copy la html dye tu then pegi kat blog awk kat add gadget ambik HTML/JavaScript Add then paste la..

p/s : ntah tatao la info ni mmbantu ke tidak .. awk tgk la blog sye ..tu la jadi nye...sorie kalu tak mmbntu =.='

Kotak Chitchat