Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: masihkan kau ingat

masihkan kau ingat

ila | Thursday, December 08, 2011 | 4Comments |

masihkah kau ingat kan aku?

assalamualaikum.masih ingat aku lagi tak?maklumlah dah lama tak muncul dekat blog nie.
nie la muka terbaru blog saya.

Alhamdullilah dah seminggu SPM habis.Masa yang terluang digunakan untuk membaca novel dan menonton televisyen sampaikan tv pon da muak hadap aku.

SPM senang ke susah?nama pon Sijil Paling Mudah mesti lah mudah kan?huhuh
sejujurnya tak boleh nak kate sangat sebab aku sendiri pon tak pasti.

setiap kali lepas exam bapak aku aku call dari tempat kerja n tanya.
macam mane exam ok? aku akan jawab "bolehlah" .


I'm free

lepas nie takde lagi buku-buku teks sekolah.takde lagi nak pakai unirofm sekola.
kalau masuk form 6 rasa lagi suasana sekolah tapi macam dah besa-besa gitula.Sebab form 6 pra-U kan!

Kerja

ramai membe-membe yang dah ajak kerja.seperti biasalah kalau budak sekolah aku Jusco yang paling dekat untuk kerja.aku tak kerja la sebab aku pemalas.

lagi pon my dad tak bagi kerja.dia kata duduk rumah belajar masak , belajar driving amik course Computer dan couse English.Rasa macam malas nak amik course tu  sebab takde kawan.sape nak teman?huhu



time untuk blogwalking.tunggu saya di blog anda.huu







4 comments:

nur amirah sofwan said...

hey ,. kite budak SPM jugak . hehe .

nuyui a.k.a miss YUI said...

wjh berubh..makin cun!!

..cik gugu.. said...

kje kt jsco bosan la dear~

ila said...

eh tanak la kje jusco.haaa

Kotak Chitchat