Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: duka&suka

duka&suka

ila | Thursday, August 04, 2011 | 1Comments |

 berkorban untuk kepentingan orang lain bukannya mudah bukan.tak semua orang sanggup berbuat macam gitu dengan hati yang rela termasuk lah pelajar kelas aku.
cerita nya macam nie adelah seorang pelajar+kawan aku 5 SN  nama dia lokman baru lepas buat pembedahan usus.so dia tak boleh la nak naik tagga dan banyak bergerak.5SN atas sekali.tingkat 4.
kalau kelas aku tingkat 1.so kiteorang kene berpindah ke kelas diorang.maknanya tukar kelas la nie.

samaada pelajar 5SN mahupun pelajar kelas aku semua tak setuju.mana tak nya dah 8 bulan dekat kelas tu tetibe kene tuka kelas pulak kan.so demonstration la kononnya.

pastu Encik Rosli guru disiplin masuk.dan minta kerjasama semua pelajar.masa tu takde pulak yang berani membantah kan.kami berkorban untuk kawan kami jugak.

isnin nie dah tukar kelas.terpaksa panjat tangga sampai tingkat 4.malassnya.takpe la untuk kepentingan orang lain.dapat pahala~

___________________


  sorang classmate nie memang aku benci gile la dekat dia.sebabkan dia kelas aku memang bole dikatakan bermasalah.act dia tak layak kat kelas tu tapi cikgu  nak pisahkan dia dengan kawan-kawan dia so  dia dekat kelas aku tulah.
bukan sahaja pemalas,biadap,suke kacau orang,suke  menganjing sume perkara negatif ade dekat dia la.
last week dia bergaduh tau dan hari nie dia kene buang sekolah.!!!
YEAYY!!!
bestnya.hari isnin nie tak payah tengok muka dia yang banyak jerawat dan tak payah dengan suare dia yang suka menganjing tu.

1 comment:

Lady Jaja said...

ehehe... benci btol kat die eh...

Kotak Chitchat