Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: tahniah untuk bloger-bloger yang dapat result cemerlang

tahniah untuk bloger-bloger yang dapat result cemerlang

ila | Wednesday, March 23, 2011 | 3Comments |
Assalamualaikom,still lagi dalam mood result SPM kan.
first of all nak ucapkan tahniah untuk blogger -bloger yang dapat result cemerlang.
terutama kepada yang da gtau result korang dekat blog,yg x gtau tu pon x pe la.

yang kurang cemerlang,hidup perlu diteruskan seperti biasa kan?chill oke

tahniah juga kat blogger yang sangat terkenal dekat cute blogger.Mas Ahmad Safwan


credit pic Mas

Bahasa Melayu dapat A+ tu..best nya.
iLa masa exam akhir tahun form 4 dapat 78 je.A-,pujuk2 cikgu suruh bagi A cikgu kate "usaha lagi yer"
erghh sedih2.
padahal karangan ayat da bombastik+berbunga2 ros lagi tau.

saya sebagai pelajar yang akan menduduki SPM 2011 ingin meminta tips-tips yang berguna untuk saya terus berusaha,bole kan?

terima kasih

p/s:entry sepantas kilat .nak pergi tuisyen.




3 comments:

('',)kapie_art'sLover('',) said...

HAI3.. WAAA... HEBAT GAK BLOGGER2 KITE NI YEK.. NICE BLOG... KIUT GLERR..!! HAHA.. N DA FOLLOW AWK.. GOOD LUCK..! :)

ema.amirah said...

ilaaa, result kita teruk lah syg. ermm, shoutbox ila tknk kuar la... sorry trpksa komen sini. hehe

nelly said...

Aiseh .nelly teruk .hahaha

Kotak Chitchat