Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: raya+hari Malaysia

raya+hari Malaysia

ila | Friday, September 16, 2011 | 7Comments |
lambat pulak aku nak menupdate pasal raya kan?eh raya lame giler.ari tu konon-konon dah macam nak habis raya sebab trial SPm.sebenarnya tak pon.hari nie kan hari 1 Malaysia.jadi banyak sangat open house.maklum la 1 Malaysia cuti.pagi tadi tak sempat nak tengok dekat TV perarakan dekat tV sebab bangun lambat..mesti best kan.



terima kasih kepada pejuang-pejuang tanah air yang telah bertungkus lumus memerdekakan negara.Jasamu tidak akan kami balas.

back to the topic.hari nie pergi beraya.mula-mula pergi rumah amirah open house.makan ape semua pergi lah rumah membe-membe yang berdekatan..banyak rumah kuih raya dah habis.then mak diorang nak buat mee la ape lah.sebenarnya kitorang nak duit raye jerk.haha
nasib baik parent diorang pon paham.kitorng nie kan tengah trial so jadi budak baik siket tak kua beraye sgt.
lepas nie paper selang banyak hari.tu yang pergi beraya..

dalam 6 buah rumah jugaklah pergi beraya.datang beraya uma orang macam bawak 1 kelas.






kenangan yang tak boleh dilupakan masa pergi raya rumah Fanie. semua orang dah salam ayah dia.pastu ayah dia bagi duit raya.kebetulan aku orang yang terakhir salam then duit raya yang ada dalam sampul dah habis.pastu ayah dia keluarkan duit salam beg duit then bagi aku RM10. mase  tu dorang salam2 semua dah keluar.bestnya aku dapat lebih RM5 daripada diorang.

lepas nie dah jarang kod nak update blog sebab kesibukan .  yeke?  nnti rindu dekat blog bukak jugak kan?





7 comments:

Asyila Zainuddin said...

wahh.. nk duet raye jugak! hehe.. ^^

anamizu said...

wah3 meriahnye!
comel2 smuenye! hehe

salam kenal dr cik ana :)

Finaz Jaafar said...

uiii da beso2 dapat duit raya>>tak aci laaaaa

Izzuddin Fauzi said...

Nak wit laye~~~ Hehehe :D

Un Phat Lee said...

gua tak dapat duit raya langsung tahun ni.dem

zOeY zAu YaH said...

syoklah dpt duit raya =)

nur adilah said...

wahh:Ddapat duit raya lebih~

Kotak Chitchat