Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: plkn

plkn

ila | Monday, July 11, 2011 | 19Comments |

ramai orang yang tanya aku kenapa aku dapat semak PLKN.budak-budak kelas aku semua tak dapat semak lagi sebab link plkn jem .diorang hantar sms pon tidak dibalas.

aku dapat sebab 11 julai pukol 5.30 pagi aku online dia cakap dah boleh semak.aku bukak link plkn tak dapat so aku sms je la.setakat 20 sen pon ta kan nak berkira kan?

Maaf!941022-01-xxxx anda tidak terpilih untuk menyertai PLKN siri 9/2012.

dia mintak maaf dekat aku.pastu aku reply balik tape2 saya dah maafkan.btw terima kasih sebab tak pilih saya.
haha over pulak aku.3 bulan dher.lama tu..dah la aku nie bukan jenis yang lasak.harap-harap siri-siri yang lain jugak tak dapat.doakan kan aku yer.

yang masih tak tau keputusan korang jangan la takut-takut.rilek2 je ea

yang rAsa nak semak melalui sms tu sekarNG Tk PAYAH la sebab dia memang takan reply punya.
yang dapat tu tahniah sebab korang ade lah orang-orang yang telah terpilih untuk berkhidmat untuk negara.



19 comments:

cik ayin said...

yeayy..tak kena PLKN..hahaha

ila said...

yesss

Azmie said...

believe me PLKN was a great experienced... nyway thanks komen kt blog saya.. =)

Maghfiratul Helma said...

Kalau ila dapat , ila nak pergi ? :D

ila said...

nk tanak kne pgi jugak kod lau dapat.hhee

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hahah,xdpt ea..

p/s: rndu akk ea..heheh..

ila said...

hee.mesti la

Miss Jingga said...

saya nak ucapkan TAHNIAH coz tak dapat..hoorraaayyy

ila said...

hehe,time kasih

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

i x dapat tp teringin nak p :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

yeahhh fahmi pun dulu xdpt plkn...hehe

..hizamirahim.. said...

my sis tak kena.
:D

Ema Razali said...

haha tahniah la ye sbb tk dpt, ema pon last yr tk dpt jugak. btw goodluck spm :-)

ila said...

time kasih

♥ cik kieranaa ♥ said...

best pe plkn. kak penah pegi dulu. haha...


btw..da folo u. hit me back yeah. :)

N I E S Y A B E L L A said...

hahahhaa.....tak aciiiiii!!!! budak ni kena dpt sebenarnyaaaaaaa

unieMARKS :) said...

alaa apasal tak dpt ? hahhaa :P

ila said...

x baiknnya sis niesyabella

k e y r i said...

haha ko nye reply mmg terbaek bro! :D

Kotak Chitchat