Salam.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
.: Malaysia vs Singapore

Malaysia vs Singapore

ila | Wednesday, July 27, 2011 | 2Comments |
semua peminat bola sepak ternanti-nanti malam nie kan.termasuklah aku.tak sabar rasanya nak tengok Mlaysia layak ke World Cup Asia.rase-rasenya boleh ker?InsyaAllah.

Cousin aku orang Singapore sibuk sangat cite-cite yang Singapore bole menang.ye ker?kita tengok je la nanti kan.dia kate org Malaysia over excited yang Malaysia boleh menang dekat padang sendiri.
memanglah kan dekat padang sendiri denagan 85 ribu penyokong mesti la excited nak menang.ala setakat Singapore amik anak angkat aje.mana anak jati Singapore?

Khairul Fahmi perform la malam nie.ramai orang yang cakap Sharbinie Alawee x bagus?ye ke?suka-suka korang aje kan.Sharbinie tu ade kelebihan dia sendiri sebab tu lah sampai jadi keeper kebangsaan tau.orang yang cakap Sharbinie x bagus tu ade sampai cam tu ?

gossip kejap.dengar cerita hubungan Khairul fahmi ngn Elia tu dah x baik betul ke


2 comments:

hunnyAPIS said...

tQ singgah td..sm2 la kita doakan malaysia lebih maju dalam sukan.yeayy ~~

teha said...

singa pura-pura pelakon hebat kan?

Kotak Chitchat